май 222015
 

imag33es
Kметът на „Тракия“ г-н Костадин Димитров кани всички жители и гости на района в парк „Лаута“, зона „Барбекюта“, за да отбележат заедно официалното обявяване на Пловдив за европейската столица на културата през 2019 г.
На откритата сцена ще се чуят невероятните изпълнения на солистката от „Арт Войс Център“ Мария Джурджева – носител на Гран При от Международния фестивал на изкуствата „Орфеева дарба“, както и 14-годишният Петър Бечев – носител на златен медал от „Път към славата“.

https://www.facebook.com/plovdivtrakia

Детски глъч ще изпълни парка с изпълненията на възпитаниците на детските градини „Велимира“ и „Белослава“.

На сцената ще прозвучи и впечатляващата песен на Женския народен хор към читалище „Съвременник-1986″ – лауреат и медалист в множество национални и международни формати.

Големите приятели на район „Тракия“ – децата от Младежка формация „Бон Мин“, ще покажат своя талант под звуците и очарованието на българска поп музика.

Като за финал в традиционно българско хоро ще се впусне и мало и голямо от танцов ансамбъл „Детелина“ при СОУ „Софроний Врачански“
Заповядайте в прохладния парк „Лаута“ и се насладете на празника и доброто настроение, съпроводени с много музика и танци !